Bibliografie

Boek 8

Carina
Het verhaal van Carina speelt zich af tussen fantasie en werkelijkheid. Ze zweeft met haar gedachten en beleving afwisselend door het heden en verleden en tussen realiteit en fantasie. Het brengt haar overal en nergens. Mensen in haar omgeving komen en gaan. Haat, liefde, leven en dood wisselen elkaar af. Ze  beleeft de liefde  met vrouwen èn met mannen, zowel in haar jeugd als in haar volwassenheid.
Die liefde is soms hard en confronterend.

 

Boek 7

Onze Kootje
Kootje, een doodgewone Rotterdamse vrouw met een groot verlangen naar liefde, kijkt terug op haar turbulente leven. Een leven dat vooral bestond uit lust en manipulatie. Kootje voelt en weet dat ze ooit eerder heeft geleefd. Ze
komt er achter dat haar wieg op Sicilië heeft gestaan. Levensechte dromen die haar telkens een stukje
doen herbeleven, maken haar steeds eenzamer. Terwijl de wereld om haar heen steeds hectischer wordt.

 

Boek 6

Sodeknetters
Elena neemt je in het eerste gedeelte van het boek mee in haar gedachten over haar relatie met Bo en haar gevoel daarbij. Ook neemt ze je mee in het verhaal over haar dochter die na drieëntwintig jaar haar oude liefde uit Italië terugvindt. Dat wordt een hele happening. Haar liefde voor Italië, het land waar Elena haar hart aan heeft verloren, komt hierdoor dichterbij, zoals het verlangen van Elena om met haar Italiaanse familie te eten aan lange eettafels. Iets wat ze thuis nooit heeft gekend.
Antonio, haar eerste grote liefde, is nu een oude gekwelde man. Met hem blijft het een haat/liefde verhouding. Elena danst door het leven waar Puk, het meisje met het downsyndroom voorbij komt. Elena kijkt soms door de ogen van Puk. Puk is het kind van Angel, de verloren dochter van Martha, Elena’s vriendin. Puk is een meisje voor de catwalk.
Er komen vrouwen in Elena’s leven die een grote rol spelen. Elena komt er achter dat Bi zijn geen straf is. Ze beleeft veel erotische momenten met zowel mannen als vrouwen. Ze beleeft een hoogtepunt met beide vrouwen die haar lief zijn.
Op een dag heeft ze een afspraak met de excentrieke verzamelaar Koen en samen met Piedro, haar homovriend, is ze bezig om een duister geheim, dat zich afspeelt in een huis in Brussel, op te lossen. Een bijna onmogelijke opgave. Yanis, de man die haar seksueel in zijn macht heeft, heeft een grote verrassing. Op deze manier blijft haar leven een aaneenschakeling van liefde, seks en intriges. Moe wordt ze er niet van. Als het aan Elena ligt, leeft ze drie levens ineen.

 

onderbuikgevoel
Boek 5

Onderbuikgevoel
Niets is sneller dan een leven. Je knippert met je ogen en een jaar is voorbij. Ooit had Elena grote verlangens en ze hoopte dat het leven haar dit brengen zou. Het liep anders dan gepland. Ze vrat het leven op alsof elke dag haar laatste zou zijn. Een opeenstapeling van emoties waar ze nauwelijks of niet mee om kon gaan. Haar drie mooie dochters waren een groot geschenk, maar een geschenk uit de hemel? Nee, soms vroeg ze zich af of er eigenlijk wel een hemel bestond. Na een inbraak beleeft ze haar verleden opnieuw. Genieten van erotiek, een rode draad door haar leven. Ze gebruikte het om te overleven. ‘’Genieten van’ is haar nooit bijgebracht. Maar langzaam begrijpt ze steeds beter wat genieten is.

 

zinderendegedachten
Boek 4

Zinderende Gedachten
Het begint in de baarmoeder, het nieuwe leven, de verbintenis met de navelstreng laat je ademen. Maar ook de transformatie van vrouw naar man, is een nieuw begin, een geboorte.
Geen veroordelingen, dat houdt het echte leven tegen. Elena zit er midden in, er gebeurt van alles, haar gedachten nemen haar mee naar hoogtepunten en diepe dalen. Liefde geven en liefde krijgen, een van de moeilijkste opgaven hier op aarde. En aan het eind van ons bestaan, weten we wat liefde en acceptatie is.

 

Boek 3

Elena en haar juicy taarten hemel
Leven en laten leven,voor de ene mens makkelijker dan voor de ander. Incest, waarom? Zusterliefde, is dat nodig? Men zegt dat jouw weg al voor je is uitgestippeld, maar wie zegt dat dan? Wie is ´men´?
Je hand in eigen boezem steken. Dogma’s zijn er altijd, maar hebben wij niet onze eigen problemen uitgekozen? Wat je denkt dat word je. Dus wil je een slachtoffer zijn, denk het dan. Wil je gelukkig worden, creëer dat met je eigen gedachten. Een ego zal altijd blijven bestaan, maar kijk uit voor egotripperij.

 

gaatverder
Boek 2

Elena gaat verder
Dromen durven dromen, geloven in cadeautjes.
Zijn het levenslessen? Of is het gewoon puur toeval? Wie zal het zeggen. Mannen, vrouwen, allemaal verlangen wij naar dat wat alleen jij en ik kunnen voelen, het ultieme gevoel. De vlinder trillingen in je onderbuik, wie kent het niet?Het komt wanneer de weg er naar toe is schoon geveegd, zomaar, juist als je er niet meer op hebt gerekend.

 

elena
Boek 1

Elena
Mannen…? Ondoorgrondelijk!
Elena is een vrouw die vele kanten heeft, zij houdt van het leven en genieten staat voorop, alleen rondom haar heen kan het soms koud zijn. De mannen die in haar leven komen blijven maar kort, op de een of andere manier kan zij ze maar niet vasthouden. Maar daar heeft Elena wat op gevonden, binnenin de psyche van een man daar zal zij zeker het antwoord vinden, dus meldt zij zich aan bij een voor haar creatieve telefoonlijn, genaamd sekslijn…Zou daar het antwoord liggen?