Diverse (kranten)artikelen

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
datjes

Een korte vermelding in de Ditjes en datjes van maart 2015.

 

 

 

 

 

Even-vragen-aan...De boeken zijn allemaal erotisch getint, dit is zo gewoon geworden ,we leven niet meer in 1963 toen het boek ’Ik Jan Cremer’ uit kwam.
Bij dat boek zat ik met rode oortjes te lezen, die tijd is voorbij en kunnen we open zijn in de dingen die we voelen.
En heb je er niets mee, we leven in een tijd dat we allemaal onze eigen keuzes kunnen maken..

 

 

Algemeen-DagbladMijn derde boek gaat verder als erotiek, wel is dit een rode draad door al mijn boeken.
Juicy taartenhemel heb ik geschreven vanuit een wens van mijn oudste dochter die heel graag een taarten alias sappen bar zou willen beginnen.

 

 

 

huistuinenkeukenOok Marokko heeft mijn hart gestolen Marrakech een stad van 1001 nacht, wel heeft dit land een andere kant je bent er welkom, maar je voelt de macht van Allah die overal op je neerkijkt. Als toerist heb je weinig met de onderdrukking te maken, ik spreek voor mezelf, deze toch wel indringende manier van leven geeft voor mij een schaduw over het prachtige mooie land waar ik me thuis kan voelen.

DichtbijMijn boeken gaan niet alleen over mijn toiletverleden als toiletjuffrouw.
Er komen wel verhalen voorbij, hilarische momenten, waar ik met mijn alter ego Elena veel beleef.
Elena leert van al de spirituele spiegels die zij de afgelopen jaar als toiletjuffrouw tegen is gekomen..

 

 

HavenloodsBij boekenroute Calbona en boek.nl daar zijn mijn boeken niet meer te verkrijgen, omdat ik nu mijn eigen uitgever ben. Maar wel bij bol.com, Bruna ,Ako ,Polare, en bij veel andere boekwinkels in Nederland en België zijn mijn boeken te koop.

 

 

 

inbraakDe inbraakgolf die Rotterdam treft, raakt vele onbekende én bekende Rotterdammers. Ook ik moet eraan geloven.

 

 

 

 

Bea-BAmbara0001De helblauwe muur zorgt ervoor dat ik een klein stukje Griekenland voel. Een land waar de crisis ook in volle gang is, net als in Nederland, heeft voor mij de mooiste kleuren. Het eten, de manier van leven, zoals in Italië Spanje geven mij net dat stukje wat hier niet te vinden is. Iedereen is bezig met zichzelf, op zich geen probleem, maar verlies de mooie kleuren niet uit het oog.

 

AD-krantenknipselAls ik schrijf kom ik in een flow, het gaat vanzelf, bij het eerste boek voelde ik de drang om nog meer te gaan schrijven.
Na het eerst kwam snel het tweede ,derde en vierde, nu ben ik met mijn vijfde boek bezig en het plezier om te schrijven is nog steeds als bij het eerste boek.