Toksjoo op Zuid

Op Rotterdam-Zuid praten ze niet, maar lullen ze en noemen ze een onderhoudend praatprogramma geen talkshow, maar een Toksjoo. Elke maand presenteren Roel Pot en Joop van der Hor, twee jongens van de “Boerenzij”, maandelijks een geheel nieuw programma in Grand Café Restaurant Champs Elysees, met tal van gasten uit Rotterdam Beneden Maas of van ‘daarboven’.

Sinds een aantal jaar schuif ik aan bij deze bruisende Toksjoo. Onder leiding van Roel Pot en Joop van der Hor, mag ik een rode oortjes verhaal voor het slapen gaan voorlezen. Ik heb hier veel plezier in, mede dat de twee gastheren een super combi zijn. Sandy Struijs verzorgd de muziek en met haar prachtige stem weet ze menig mens te ontroeren. Hans Mulder verzorgd het geluid, wat hij prima doet.

Foto’s worden er gemaakt en dat vind ik helemaal toppie. Leen van de Oever en ook Sandy Struijs schieten deze prachtige plaatjes. Ik zou dit  graag nog jaren mee willen maken, ik heb genoeg verhaaltjes in mijn pen. De locatie is het Grand Café Champs Elysees aan de Gooilandsingel 7 tegenover het Zuidplein. Onze gastheer, Danny Hoogendijk, zet zich hier 100 % voor in. December 2017 zal het voor de laatste keer zijn, want Danny gaat verhuizen. Een stukje verderop, onder de naam Liza-KitchenBar, de zaak heeft de naam van zijn lieve, mooie dochter gekregen.  De Toksjoo zal in januari 2018 voortaan verder gaan in Liza-KitchenBar. Danny zal dit samen met  Chislaine  gaan runnen. En wij kijken er naar uit!