UitgeverijBB

logobbNaast het schrijven van mijn eigen boeken kan ik jouw boek ook uitgeven. Het enige wat je hoeft te doen is je verhaal op papier zetten en digitaal aanleveren. Niet iedereen kan schrijven, maar wel vertellen. Laat je verhaal nalezen en eventueel corrigeren. In de praktijk is gebleken dat het beter is om je geschreven boek door een professioneel redacteur/redactrice te  laten redigeren. Daar kan ik je mee in contact brengen.Toen ik begon met schrijven was het ook niet altijd goed, nu mijn zevende boek op de markt is mag ik zeggen, het schrijven is beter geworden. Wel worden ze met een loep nagelezen.
Wat ik je kan aanbieden is het in elkaar zetten van je eigen boek, een ISBN en een barcode, je wilt je boek toch ook verkopen. Verder ben je aangemeld bij de titelbank en online ben je voor elke boekwinkel in Nederland en België zichtbaar. Wanneer je boek eenmaal klaar is en je hebt je proefboek ontvangen, kan je het bekijken en eventueel nog aanpassen. Als alles naar zin is geef ik groen licht en staan je boeken overal online, o.a. bij Ako.nl, Bruna.nl, Bol.com…..
Je bent niet verplicht boeken af te nemen, je kan ze wel altijd bij mij bestellen.
Jouw enige investering zal zijn: de kosten van een ISBN, een barcode en het in elkaar zetten van je eigen boek. De kosten van het redigeren van je boek zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk die er in gaat zitten. Deze kosten worden apart berekend.Heb je vragen? Bel of e-mail mij gerust.
bea@rotterdamseschrijfster.nl Mobiel/ 0614413915